Fakültemiz Akılcı İlaç ve Eczacılık Topluluğu'ndan "Farmasötik Proje Laboratuvarı Eğitim Serisi"

ResimResim
ResimEczacılık Fakültelerinin yoğun laboratuvar içeriğine bir yenisini de biz ekliyoruz, Akılcı İlaç ve Eczacılık Topluluğu olarak “Farmasötik Proje Laboratuvarı” dersimizi başlatıyoruz!
1 Aralık Pazar günü demonstrasyon olarak ilk eğitimimizi düzenleyeceğimiz laboratuvarda, Eczacılık Fakültesi Öğrencileri Ömrüm ERGÜVEN, Beşir Sefa MUMAY ve Tıp Fakültesi öğrencisi Mücahit DALYAN sunumları ile katılımcılarımıza ‘Proje nedir?’ ‘Proje nasıl yazılır?’ ‘Proje aşamaları nelerdir?’ ve ‘Aklımızdaki fikirler projeye nasıl dönüşür?’ gibi soruların cevaplarını teorik ve uygulamalı eğitim ile anlatacaklar.
Demonstrasyon laboratuvarımızdan sonra 10 Aralık Salı Günü yapılacak olan derste, ‘Deney 1: Eczacılıkta İnovasyon’ konusunu detayları ile tartışacağız.
-Eczacılık Nedir? Neye ihtiyacımız var?
-Hastalar Eczacılardan Neyi, Nasıl Bekliyor?
-Teknolojik İnovasyonlar: Yapay Zeka
-Teknolojik İnovasyonlar: Arttırılmış Gerçeklik/Sanal Gerçeklik
konuları hakkında katılımcılarımızın sunumlarını yapacakları ve fikirleri tartışabilecekleri bir ortam yaratarak bakış açılarımızı farklılaştıracağız.
Bir sonraki buluşmamız ise 17 Aralık Salı günü 'Deney 2: Diyabet Teknolojileri' konusuyla gerçekleşecek.
-Diyabet Nedir? Komplikasyonları Nelerdir?
-Diyabet Hastaları Ne Gibi Zorluklar Yaşar?
-Diyabet Alanındaki Teknolojik Gelişmeler Nelerdir?
-Diyabet Neden Gittikçe Artıyor?
konularını yapılacak sunumlar ile tanıyarak fikir tartışmalarımızı gerçekleştireceğiz.
Farmasötik Proje Laboratuvarı’nda kontenjan 50 kişiliktir. (Yoğunluğa bağlı olarak 2. sınıf açılabilir.)
Her etkinlik için farklı bir katılım formu açılacaktır.

Bu içerik 20.11.2019 tarihinde yayınlandı ve toplam 852 kez okundu.