Fakültemiz Akılcı İlaç ve Eczacılık Topluluğu'ndan ‘’Spor Eczacılığı’’ Etkinlliği

Fakültemizin öğrenci topluluklarından olan, Akılcı İlaç ve Eczacılık Topluluğu 24 Aralık 2020 tarihinde Uzm. Ecz. Somer HELVACI ile ‘’Spor Eczacılığı’’ adlı etkinliğini gerçekleştirdi. Eczacılığın kendini yeni yeni göstermekte olan Spor Eczacılığı alanını yaptığı sunum ile açıklayan Sn. Helvacı; "Spor Eczacılığı nedir? Spor Eczacılığının ülkemizdeki yeri ve önemi nedir? Spor Eczacılığının uygulama alanları nedir? Spor Eczacılığının gelecekteki yeri ne olacaktır?" gibi sorulara yanıt vermekle kalmayıp sunumunun ardından katılımcılardan gelen soruları da cevapsız bırakmadı. Sayın Uzman Eczacı Somer HELVACI’ya katkılarından dolayı teşekkür ederiz.
Bu içerik 06.01.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 287 kez okundu.