Fakültemiz Akılcı İlaç ve Eczacılık Topluluğu Tarafından Düzenlenen Konferansta Prof. Dr. Mesut SANCAR, "3.Geleneksel Akılcı İlaç Kullanımı ve EUS’ta Klinik Eczacılık” Adlı Sunumunu Gerçekleştirdi.

28 Kasım 2019 tarihinde Trakya Üniversitesi Akılcı İlaç ve Eczacılık Topluluğu gelenek haline gelen “3.Geleneksel Akılcı İlaç Kullanımı ve EUS’ta Klinik Eczacılık” adlı konferansımızı Marmara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Klinik Eczacılık ABD. Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mesut SANCAR’ın sunumuyla gerçekleştirdi.
- Akılcı ilaç kullanımı nedir?
- İlaçlar nasıl saklanmalıdır?
- Yan etki nedir? Ne sıklıkla görülür?
- Eczacılıkta uzmanlık sınavı hakkında neleri bilmemiz gerekiyor?
- Klinik eczacılık nedir ve bu alan için EUS’ta nasıl bir başarı sergilememiz gerekiyor?
gibi soruların cevaplarını katılımcılarımız Türkiye’deki en iyi klinik eczacılarından Prof.Dr. Mesut SANCAR’dan dinledi. “Bilginizi arttırarak sağlık danışmanlığı yapmanız mesleğimizin en önemli unsurudur.” diyerek Eczacılık Fakültesi öğrencilerimize yol gösterici oldu.
Bu içerik 02.12.2019 tarihinde yayınlandı ve toplam 875 kez okundu.