FAKÜLTEMİZ AKILCI İLAÇ VE ECZACILIK TOPLULUĞUNDAN "İLAÇ ENDÜSTRİSİNDE KARİYERE HIZLI BİR BAŞLANGIÇ" İSİMLİ ETKİNLİK

16 Kasım 2020 Pazartesi günü Fakültemizin öğrenci topluluklarından olan Akılcı İlaç ve Eczacılık Topluluğu tarafından Ecz. Seray ŞENER’in katılımıyla “İlaç Endüstrisinde Kariyere Hızlı Bir Başlangıç” adlı etkinliK gerçekleştirildi.
Pfizer’de Bölge Medikal Müdürü olarak çalışmakta olan Ecz. Seray ŞENER; İlaç endüstrisinde henüz eğitim hayatındayken başlayan kariyerinden itibaren şu an ki konumuna gelene dek geçtiği basamaklardan ve ilaç endüstrisinde çalışmak isteyen bir eczacının sahip olması gereken yetkinliklerden bahsetti.
Katılımcıların endüstri eczacılığı hakkında merak ettiği diğer tüm soruları özenle cevaplayan Ecz. Seray ŞENER etkinliğin sonunda eczacılık fakültesi öğrencilerine; derslerle birlikte sosyal hobilerinin olmasını, kulüplerde aktif rol almalarını ve bilimsel proje yarışmalarına katılmalarını önererek toplantıyı noktaladı.
Bu içerik 24.11.2020 tarihinde yayınlandı ve toplam 397 kez okundu.