Fakültemiz Akılcı İlaç ve Eczacılık Topluluğundan Arttırılmış Gerçeklik Uygulamaları Eğitimi

2-3 Mart 2019 tarihinde, ASEBAY Ar-Ge, Sağlık ve Bilişim Ltd. Şti. & Trakya Üniversitesi Akılcı İlaç ve Eczacılık Topluluğu işbirliğiyle, Trakya Teknokent Seminer Salonu'nda 2 tam gün süren "Augmented Reality Uygulamaları Eğitimi" isimli etkinlik gerçekleştirildi.
İstanbul Çapa Tıp Fakültesi Biyokimya Anabilim Dalı'nda görev yapan, Yesil Science CEO'su Dr. Yusuf Yeşil ve Yesil Science 3B Tasarımcısı Musa Batuhan Yolcu'nun konuşmacı olarak katıldıkları eğitimde, bir AR Uygulamasının sıfırdan tasarlanarak uygulama marketlerinde yer almasına kadar geçen süreç katılımcılara aktarıldı.
Etkinliğe Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Anatomi Anabilim Dalı'ndan Prof. Dr. Ali Yılmaz, Trakya Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Farmasötik Kimya Anabilim Dalı'ndan Dr. Öğr. Üyesi Serap Yılmaz ve yaklaşık 40 öğrenci katılım gösterdi.
Etkinlik sonunda, 4 oturumun tamamına katılan katılımcılara eğitim sertifikaları Dr. Yusuf Yeşil tarafından takdim edildi.
Bu içerik 04.03.2019 tarihinde yayınlandı ve toplam 579 kez okundu.