FAKÜLTEMİZ'DE 2021-2022 AKADEMİK YILINDA UYGULANAN ANKETLERİN DEĞERLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Gülay ŞEREN, Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Bölümü Eğitim Programları ve Öğretim Anabilim Dalı öğretim üyesi Doç. Dr. Gökhan ILGAZ, Fakültemiz Dekan Yardımcısı ve Kalite Temsilcisi Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Doğan ERGİN, Kalite Temsilcisi Dr. Öğr. Üyesi Dicle ÇEVİK, Fakülte Sekreteri Selma BİNER ve Araştırma Görevlilerinin katılımı ile 29.06.2022 tarihinde Eczacılık Eğitim Programının iyileştirilmesi amacıyla toplantı düzenlendi. Dekanlık toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıda, 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılında uygulanan “Birinci Sınıf Öğrenci Anketi”, “Son Sınıf Öğrenci Mezuniyet Öncesi Anketi” “Uzaktan Eğitim Anketi” ve “Yönetici Değerlendirme Anketi” sonuçları değerlendirildi.

Bu içerik 06.07.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 358 kez okundu.