FAKÜLTEMİZ'DE UYGULANAN ANKETLERİN DEĞERLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Gülay ŞEREN, Dekan Yardımcısı ve Kalite Temsilcisi Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Doğan ERGİN, Kalite Temsilcisi Dr. Öğr. Üyesi Dicle ÇEVİK, Fakülte Sekreteri Selma BİNER ve Araştırma Görevlilerinin katılımı ile 09.07.2021 tarihinde Eczacılık Eğitim Programındaki kalitenin iyileştirilmesi amacıyla toplantı düzenlendi. Bu toplantı kapsamında 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılında uygulanan “Birinci Sınıf Öğrenci Anketi” ve “Son Sınıf Öğrenci Mezuniyet Öncesi Anketi” sonuçları değerlendirildi. Bununla birlikte, “Mezun İzleme Anketi”, “Uzaktan Eğitim Anketi”, “Yönetici Değerlendirme Anketi” ve “İş Dünyasının Mezunların Yeterlilikleri İle İlgili Memnuniyet Anketi” uygulamaları hakkında planlamalar yapıldı.

Bu içerik 28.09.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 420 kez okundu.