FAKÜLTEMİZ DEKANI PROF. DR. GÜLAY ŞEREN, ONLİNE GERÇEKLEŞTİRİLEN ECZACILIK FAKÜLTELERİ DEKANLAR KONSEYİNE KATILDI.

Türkiye ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Eczacılık Fakülteleri Dekanlık Konseyi Toplantısı 02.07.2020 tarihinde online gerçekleştirildi.
            İki oturumda gerçekleştirilen Dekanlar Konseyi’nin ilk oturumu sabah 10.00-13.00 saatleri arasında GEP Hazırlama Çalıştayı Programı ile başladı. Çalıştaya Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Gülay ŞEREN ile Akreditasyon Komisyonu üyelerimizden Dr. Öğr. Üyesi Çağlar DEMİRBAĞ ve Dr. Öğr. Üyesi Serap YıLMAZ katıldılar. Dekanlar, Dekan Yardımcıları ve Komisyon Üyelerinin aralarında bulunduğu Çalıştay, 103 katılımcı ile gerçekleştirildi.
            GEP Hazırlama Çalıştayı; GEP Geliştirme Süreci basamakları, ölçme ve değerlendirme yöntemleri, Eczacılık alanında beceri ve tutumların değerlendirilmesi, mesleki uygulamalar üzerinden örnekler, başlıklarından oluştu.
            Öğleden sonra gerçekleştirilen Dekanlar Konseyi ikinci oturumu, komisyon üyelerinin ayrılmasından sonra Türkiye ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Eczacılık Fakülteleri Dekanlarının katılımı ile gerçekleştirildi. 34 Dekanın katılımı ile gerçekleştirilen konseyde; YÖK’ün küresel salgın ile mücadele sürecinde yeni düzenlemeler yazısı çerçevesinde Eczacılık Fakültelerinde uzaktan eğitimin değerlendirilmesi ve Eczacılıkta Uzmanlık Eğitimi ile Doktora Eğitimi, konu başlıklarında gerçekleştirildi. Oturum öneri ve dilekler ile son buldu.
Ek Resimler
Bu içerik 10.12.2020 tarihinde yayınlandı ve toplam 475 kez okundu.