FAKÜLTEMİZ DEKANI PROF. DR. GÜLAY ŞEREN, TRAKYA ÜNİVERSİTESİ SENATOTUSUNDA, FAKÜLTEMİZ KALİTE SÜRECİ ÇALIŞMALARINI İÇEREN BİR SUNUM GERÇEKLEŞTİRDİ

Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Gülay ŞEREN, 10.03.2022 tarihinde, Balkan Kongre Merkezi Senato Salonunda gerçekleştirilen, Üniversitemiz Senato toplantısında, Fakültemizde yürütülen kalite süreci çalışmalarını kapsayan bir sunum gerçekleştirdi.

Dekanımız, üç bölümden oluşan sunumunun ilk bölümünde Fakültemizin kısa tanıtımını yaptıktan sonra ikinci bölümde Eczacılık Fakültesi İzleme ve Değerlendirme Kriterleri kapsamında sayısal veriler ile fakültemizin beş yıllık değerlendirmesini sundu. Üçüncü ve son bölümde ise Fakültemizde yürütülen kalite çalışmaları hakkında detaylı bilgi vererek Kalite Çalışmaları Öz Değerlendirme Raporunu, Üniversitemiz Senato Üyelerine kapsamlı olarak anlatan bir sunum gerçekleştirdi.

Bu içerik 21.03.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 338 kez okundu.