FAKÜLTEMİZ DEKANLIĞI İLE TÜ HASTANESİ SAĞLIK ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ BAŞHEKİMLİĞİ ARASINDA EĞİTİM PROTOKOLÜ 04.04.2024 TARİHİNDE İMZALANDI

Trakya Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Dekanlığı ile TÜ Hastanesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi Başhekimliği arasında Eczacılık Fakültesi öğrencilerinin klinik eczacılık uygulamalarına yönelik eğitim protokolü 04.04.2024 tarihinde Başhekimlikte imzalandı.

Protokolün kapsamı, Eczacılık Fakültesi öğrencilerinin hastane servislerinde klinik bilgi, beceri ve yeterlilik kazanması amacıyla klinik eczacılık kapsamındaki derslerinin klinik/saha uygulamalarını Trakya Üniversitesi Hastanesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezinde yapabilmelerine ilişkin işbirliği ile ilgili usul ve esasları düzenlemektir.

Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Gülay ŞEREN ile TÜ Hastanesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi Başhekimi Prof. Dr. Abdullah TAŞ tarafından imzalanan protokol töreninde Başhekim Yardımcısı Prof. Dr. Enis ULUÇAM, Dekan Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Doğan ERGİN, Dr. Öğr. Üyesi Serap YILMAZ ÖZGÜVEN, Klinik Eczacılık Anabilim Dalı Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Zeynep Ülkü GÜN ve Fakülte Sekreteri Selma BİNER hazır bulundu.

Protokolün tüm öğrencilerimize hayırlı olmasını dileriz.

Ek Resimler
Bu içerik 05.04.2024 tarihinde yayınlandı ve toplam 43 kez okundu.