FAKÜLTEMİZ DEKANLIĞI TIP FAKÜLTESİ DEKANLIĞINI, TÜ HASTANESİ SAĞLIK ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ BAŞHEKİMLİĞİNİ VE TÜ HASTANE ECZANESİNİ 26 ARALIK 2023 TARİHİNDE PROGRAM GELİŞTİRME ÇALIŞMALARI KAPSAMINDA ZİYARET ETTİ

Fakültemizde kalite çalışmaları kapsamında tüm süreçlerde PUKÖ katmanlarına paydaş katılımını sağlamak üzere kurul ve komisyonlarımızda iç ve dış paydaşlarımız görev almaktadırlar. Paydaş katılım mekanizmalarının işleyişi izlenmekte ve bağlı iyileştirmeler gerçekleştirilmektedir. Bu amaçla uygulanan anketler, iç/dış paydaş toplantıları düzenli olarak gerçekleştirilmekte ve alınan veriler iyileştirme çalışmalarında kullanılmaktadır.

Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Gülay ŞEREN, Dekan Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Doğan ERGİN, Dr. Öğr. Üyesi Serap YILMAZ ÖZGÜVEN, Klinik Eczacılık Anabilim Dalı Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Zeynep Ülkü GÜN ve Fakülte Sekreteri Selma BİNER tarafından Tıp Fakültesi Dekanlığına, Trakya Üniversitesi Hastanesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi Başhekimliğine ve TÜ Hastane Eczanesine 26 Aralık 2023 tarihinde bir dizi ziyaret gerçekleştirildi.

Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Filiz AKATA, Trakya Üniversitesi Hastanesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi Başhekimi Prof. Dr. Abdullah TAŞ, Başhekim Yardımcısı Prof. Dr. Enis ULÇAM ve Trakya Üniversitesi Hastane Eczanesi Baş Eczacısı Ecz. Halil YÜKSELOĞLU ile yapılan art arda üç toplantıda ortak çalışmaların nasıl planlanacağı tartışıldı.

Eczacılık Eğitimi Programlarını Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği (ECZAKDER) tarafından hazırlanan ve Fakültemiz Değerlendirme Raporunda önerilen, birimimizde uygulanan anketlerden alınan geri bildirimler ve Müfredat Geliştirme Alt Komisyonunun program geliştirme ve iyileştirme çalışmaları kapsamında Klinik Eczacılık Uygulamaları derslerinin müfredata eklenmesi söz konusu toplantılarda masaya yatırıldı.  Gerçekleştirilen toplantılarda görüş birliklerine varılarak yeni dönemde ortak eğitimlerin ve çalışmaların yapılmasına karar verildi.

 

Ek Resimler
Bu içerik 27.12.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 75 kez okundu.