Fakültemiz Öğrenci Topluluğu ETUPSA, Trakya Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı çalışanları ve topluluk başkanları ortak toplantı düzenlediler.

15.12.2019 tarihinde Fakültemiz Öğrenci Topluluğu ETUPSA, Trakya Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı çalışanları ve topluluk başkanlarıyla dönem içerisinde ETUPSA’nın gerçekleştirdiği etkinlikler üzerine konuşmak, ortak projeler gerçekleştirmek amacıyla bir araya geldi. Türk Halk Müziği Topluluğu'nun eşliği ile ateş başında kestane ve patlamış mısırlar yenirken gece sonlandırıldı. ETUPSA için desteğini esirgemeyen başta Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Öğr. Gör. Burak İşçimen'e, Kültür Şube Müdürü Koray Taş'a ayrıca Emek Başar Dağdeviren'e, Neslihan Tuna'ya ve diğer tüm personellere desteklerinden dolayı ETUPSA başkanı Elif Feyza Nur USTA  tarafından topluluk adına teşekkürler iletildi. ETUPSA da aktif olarak gerçekleştirilen etkinliklerinden dolayı Teşekkür Belgesi aldı.
Bu içerik 20.12.2019 tarihinde yayınlandı ve toplam 428 kez okundu.