FAKÜLTEMİZ ÖĞRENCİ TOPLULUĞU ETUPSA'DAN "UZAY ECZACILIĞI EĞİTİMİ"

06.12.2019 tarihinde Eczacılık Öğrencileri Birliği (ETUPSA) tarafından Fakültemiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk Konferans Salonu’nda ‘Uzay Eczacılığı Eğitimi’ gerçekleştirildi.
Prof. Dr. İsmail Tuncer Değim'in sunumuyla öğrencilere farklı bir bakış açısı kazandırıldı. Prof. Dr. İsmail Tuncer Değim ve Biruni Üniversitesi Eczacılık Fakültesi öğrencileri Uzay Eczacılığı konusunda bilgilerini paylaştılar. Uzay ve Eczacılık konularının aslında birbirlerinden çok da uzak konular olmadığını gösterdiler. Ayrıca Prof. Dr. İsmail Tuncer Değim’in getirdiği drone ile eğlenceli bir etkinlik geçirildi. Etkinliğin sonunda Prof. Dr. İsmail Tuncer Değim’e teşekkür belgesini ve hediyesini ETUPSA Yönetim Kurulu Başkanı, 5. Sınıf öğrencisi Elif Feyza Nur Usta takdim etti.
Bu içerik 16.12.2019 tarihinde yayınlandı ve toplam 892 kez okundu.