FAKÜLTEMİZ ÖĞRENCİ TOPLULUĞU ETUPSA'NIN “DOĞAYA İLAÇ OL” PROJESİ KAPSAMINDA FAKÜLTEMİZ VE KEŞAN BELEDİYESİ İŞBİRLİĞİNDE ORTAK ÇALIŞMA

BP  Şirketi'nin düzenlediği Gelişim Seninle Sosyal Projeler yarışmasında hibe desteği kazanan Fakültemizin öğrenci topluluklarından ETUPSA’nın, "Doğaya İlaç Ol" projesi kapsamında Keşan Belediyesi ile temiz bir çevre ve temiz bir gelecek için işbirliği yapılması planlandı.
20 Nisan 2022 tarihinde Keşan Belediyesinde gerçekleştirilen toplantıya Belediye Başkanı Sayın Mustafa HELVACIOĞLU, Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Gülay ŞEREN, ETUPSA Akademik Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Serap YILMAZ ve Yönetim Kurulu üyeleri ve Keşan Belediyesinde görevli Çevre Mühendisleri katılım sağladı. Atık ilaçlar konusunda farkındalık yaratmak ve atık ilaç yönetimini içeren "Doğaya İlaç Ol" projesinde Keşan Belediyesi ile Sıfır Atık Yönetim Sistemi kapsamında çevre sağlığını korumak, atık ilaç oluşumunun önlenmesi ve azaltılması yönünde çalışmalar gerçekleştirilecek.

Bu içerik 28.04.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 270 kez okundu.