Fakültemiz Öğrenci Topluluğu ETUPSA'nın Gelişim Seninle Sosyal Projeler Yarışmasındaki Başarısı

BP Akaryakıt  Şirketi'nin düzenlediği Gelişim Seninle Sosyal Projeler yarışmasında Fakültemizin öğrenci topluluklarından ETUPSA, "Doğaya İlaç Ol" projesiyle hibe desteği almaya hak kazandı. Kazanan projenin ekibinde öğrencilerimizden, Bengi Ecehan CABA, Betül ARSLAN, Betül ATMANLIOĞLU, Buse BAŞYİĞİT, Ilgın KÜÇÜK, Pelin Su YILDIRIR, Yaren BALABAN, Zeynep İrem ÖZTAŞKIN yer aldı. 16.09.2021 tarihinde Gelişim Seninle gönüllüleri ve diğer kazanan topluluklarla bir araya gelinerek  bir kutlama yapıldı ve  projelerin hayata geçirileceği süreç konuşuldu.
Projenin hayata geçirilmesi sürecini destekleyecek olan Gelişim Seninle ekibine ve Trakya Üniversitesi SKS Başkanlığına teşekkür ederiz. Ayrıca kazanan toplulular arasında tek eczacılık  topluluğu olmaları, henüz öğrenciyken kendi meslek alanlarındaki sorunlara yönelik bir proje geliştirmelerinden dolayı ETUPSA'yı ve proje ekibinde yer alan öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.
Bu içerik 17.09.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 423 kez okundu.