Fakültemiz Öğrencilerinin "Sen Bul Diyabet Kolaylaşsın" İsimli Proje Yarışmasındaki Başarısı

"Sen Bul Diyabet Kolaylaşsın" isimli proje yarışmasında Fakültemiz öğrencilerinden Ömrüm ERGÜVEN ve Beşir Sefa MUMAY "VR Destekli Diyabet Eğitimi" isimli projeleri ile 132 proje arasından hem kendi kategorilerinde hem de genel kategoride 1. lik ödülüne, Utku ERTAŞ ise "Alo Diyabet" isimli projesiyle Sosyal İletişim Kategorisinde  1. lik ödülüne layık görülmüşlerdir. İrem TUNALI ise " Diyabet Kafe" ve "Diyebi-Tarif" isimli projeleriyle Fakültemizi ve Üniversitemizi finalde temsil etmiştir.

Öğrencilerimizi  tebrik eder, başarılarılarının devamını dileriz.

Eczacılık Fakültesi Dekanlığı
Bu içerik 08.11.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 777 kez okundu.