FAKÜLTEMİZ ÖĞRENCİSİ ELİF FEYZA NUR USTA TÜSİAD GENÇLİK EKİBİ’NE SEÇİLDİ

Yeditepe Üniversitesi ev sahipliğinde İstanbul’da düzenlenen “Bu Gençlikte İş Var!” isimli girişimcilik kampına katılan Eczacılık Öğrencileri Birliği (ETUPSA) başkanı Elif Feyza Nur Usta, başarıyla temsil ettiği Trakya Üniversitesi’ni TÜSİAD’ın Gençlik Ekibi’nde de temsil etmeye hak kazandı.

TÜSİAD’ın, Türkiye’nin geleceğini ilgilendiren her konu hakkında gençlerin söz sahibi olması gerektiği inancıyla 2015 yılından bu yana düzenlediği “Bu Gençlikte İş Var!” programının bu yılki girişimcilik kampı, 20 şehir ve 43 üniversiteden 107 genç girişimcinin katılımı ile gerçekleşti. 87’si lisans, 2’si doktora, 2’si ön lisans ve 16’sı yüksek lisans öğrencisi olan katılımcılar arasında yer alan Trakya Üniversitesi Eczacılık Fakültesi beşinci sınıf öğrencisi ve Trakya Üniversitesi Eczacılık Öğrencileri Birliği Topluluğu Başkanı Elif Feyza Nur Usta TÜSİAD Gençlik Ekibi’ne seçildi.

BASF Türkiye’nin ana sponsorluğunda, Fiba Group ile Yeditepe Üniversitesi’nin platin sponsorluğunda ve Allianz Türkiye, Mazars Denge, Eczacıbaşı Holding, Gürsan Teknik, Ege Palas, ÜNLÜ & Co ve Yemeksepeti’nin destekleriyle düzenlenen program, üniversite öğrencilerine yenilikçi bakış açısı ve girişimcilik yetkinliği kazandırmak amacıyla; eğitimden iş dünyası ile etkileşime kadar geniş bir yelpazede destek sağlıyor.

Yeditepe Üniversitesi ev sahipliğinde “Bu Gençlikte İş Var!” girişimcilik kampının 2020 dönemine katılarak sosyal ve çevresel problemleri birer iş fırsatına çevirme imkânı bulan girişimci liderler, deneyim dolu bir eğitimi geride bırakırken ön elemeyi geçen 35 ekipten 12’si girişimcilik kampı sonunda rehberlerle eşleşerek projelerini geliştirmeye devam etmeye hak kazandı.

İngilizce açılımı “Edirne Trakya Üniversitesi Pharmaceutical Students Association” olan Edirne Trakya Üniversitesi Eczacılık Öğrencileri Birliği de girişimcilik kampının sona ermesi üzerine bir teşekkür açıklaması yayınlayarak, girişimcilik ekosisteminin en önemli paydaşlarının bir araya geldiği kampta rehberlerle eşleşen ekiplere teşekkür etti. Girişimcilik kampını bu yılki programına ev sahipliği yapan Yeditepe Üniversitesi'ne de teşekkür eden ETUPSA, ileriki dönemde girişimcilik kampına Trakya Üniversitesi olarak ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyacaklarını belirtti.
Ek Resimler
Bu içerik 07.03.2020 tarihinde yayınlandı ve toplam 562 kez okundu.