Fakültemiz Öğretim Elemanlarından Kitap Yayını

Fakültemiz Farmasötik Biyoteknoloji Anabilim Dalı öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Habibe YILMAZ’ın editörlüğünü üstlendiği “Recent Progress in Pharmaceutical Nanobiotechnology: A Medical Perspective” başlıklı kitaba, Fakültemiz Eczacılık Temel Bilimleri Anabilim Dalı öğretim üyemiz Prof. Dr. Elvan BAKAR ve Araştırma Görevlisi Zeynep ERİM ile Uzm. Dr. N. Pelin TÜRKER “Biotechnological Importance of Exosomes” ve “Biosynthesis and Function of Glycoconjugates” başlıklı iki bölümle katkı sağlamıştır. Dr. Öğr. Üyesi Habibe YILMAZ editörlüğünü üstlendiği kitapta, Fakültemiz Farmasötik Biyoteknoloji Anabilim Dalı’nda görevli Araştırma Görevlisi Ayça EREK ile birlikte “Bioinspired, Biomimetic Nanomedicines” ve “Role Of Nano and Biopharmaceutics in Precision Medicine” bölümlerine katkı sağlamıştır.

Sense Ranking of Academic Publishers listesinde yer alan Bentham Science Publishers tarafından yayınlanan kitapta sağlık alanında güncel nanobiyoteknolojik konulara ilişkin bilgilere yer verilmiş olup, SRAP listesi C kategorisinde yer almaktadır.

Öğretim elemanlarımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Bu içerik 25.12.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 254 kez okundu.