FAKÜLTEMİZ ÖĞRETİM ÜYELERİNİN PROJELERİNE TÜBİTAK DESTEĞİ

Trakya Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Lokman Ayaz’ın yürütücülüğünü yaptığı ve Prof. Dr. Fatma Kaynak Onurdağ’ın Danışman, Doç Dr. Suzan Ökten, Dr. Öğr. Üyesi Çağatay Oltulu, Arş. Gör. Dr. Gülcan Kuyucuklu ile Kırklareli Üniversitesi’nden Doç. Dr. Mehmet Eray Alçığır’ın araştırmacı olarak yer aldığı ekip tarafından hazırlanan “Sıçan Kolon Kanseri Modelinde Lactobacillus Acidophilus ile Desteklenmiş Bağırsak Mikrobiyotasının miRNA’ların Ekspresyonu Üzerine Etkisinin Araştırılması” isimli projenin de “TÜBİTAK 1001 Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı” kapsamında desteklenmesine karar verildi. Öğretim üyelerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.
Bu içerik 13.05.2020 tarihinde yayınlandı ve toplam 515 kez okundu.