FAKÜLTEMİZ UYGULAMA ECZANESİ 39. BÖLGE EDİRNE ECZACI ODASI VE SELÇUK ECZA DEPOSU DESTEKLERİYLE HAYATA GEÇİRİLİYOR

Fakültemiz program geliştirme çalışmaları kapsamında TÜ Eczacılık Fakültesi Uygulama Eczanesinin kurulması çalışmalarına başlandı. Edirne Eczacı Odası ve Selçuk Ecza Deposunun destekleriyle açılacak olan Fakültemiz Uygulama Eczanesinin ilk toplantısı 25 Aralık 2023 tarihinde fizibilite ve tasarım planlamalarıyla başladı.

Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Gülay ŞEREN, Klinik Eczacılık Anabilim Dalı Başkanı Zeynep Ülkü GÜN, Fakülte Sekreteri Selma BİNER, Edirne Eczacı Odası Yönetim Kurulu Üyeleri Ecz. Özlem DİNÇER, Ecz. Ceyda VARLI, Selçuk Ecza Deposu Müdürü Fikret GEZİCİOĞLU’nun katıldığı toplantıda karşılıklı görüş alış verişinde bulunuldu.

Desteklerinden ötürü Selçuk Ecza Deposuna teşekkür ederiz.

Bu içerik 26.12.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 70 kez okundu.