Fakültemiz ve Akılcı İlaç ve Eczacılık Topluluğu İş Birliği ile "PharmaTrak Proje Yarışması" düzenliyoruz.

Resim
ResimTürkiye'deki Eczacılık Fakülteleri arasında bir ilk, Trakya Üniversitesi Eczacılık Fakültesi & Akılcı İlaç ve Eczacılık Topluluğu işbirliğiyle başlıyor.

Aklınızdaki fikirlerinizi proje taslağı formatındaki başlıklarda toplayın ve akilciilacveecz@trakya.edu.tr adresine gönderin. Proje taslağımız afişin sağ altındaki karekodta bulunmaktadır. 
Projeleriniz fakülte hocalarımızdan oluşan jüri ekibi tarafından değerlendirilecektir.
Ödül töreni 24 Aralık 2019 Salı günü yapılacaktır.

Yarışma Kuralları

1- Yarışmanın son başvuru tarihi 19 Aralık 2019 Saat 19.00’dır. Bu tarihten sonra gönderilen başvurular dikkate alınmayacaktır.

2- Başvurular akilciilacveecz@trakya.edu.tr adresine yapılmalıdır. Başvurunun ardından başvurunun onaylandığına dair onay maili atılacaktır.

3- Başvurular başvuru formuekip veya kişi fotoğrafı ve ekip veya kişi bilgilerinin bahsedilen mail adresine atılmasıyla gerçekleşir.

4- 1 kişi birden fazla proje ile başvuru yapılabilir.

5- Bireysel veya ekip halinde başvurular yapılabilir. Ekipler en fazla 3 kişiden oluşmalıdır.

6- Yarışmanın konu sınırlaması yoktur.

7- Yarışmaya katılmak için proje eğitimlerine katılma zorunluluğu yoktur. Eğitimler, proje sürecinde kendini eksik hisseden yarışmacılara kolaylık sağlamak amacıyla yapılmaktadır.

8- Başvuru döneminin ardından yapılacak olan ön eleme sonucunda seçilecek olan 5 proje, 24 Aralık’ta yapılacak olan finalde jüri karşısında sunum yapacaktır.

9- Finale kalan projeler 21 Aralık 2019 saat 20.00’da @tuakilciilacveeczacilik instagram hesabından duyurulacaktır. 

10- Kazanılan ödüller devredilemez, çevrilemez.

 

Bu içerik 20.11.2019 tarihinde yayınlandı ve toplam 738 kez okundu.