FAKÜLTEMİZ VE EDİRNE ECZACI ODASI İLE PROGRAM GELİŞTİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Gülay ŞEREN, Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Doğan ERGİN VE Staj Komisyonu üyeleri Prof. Dr. Fatma KAYNAK ONURDAĞ ve Doç. Dr. Suzan ÖKTEN ile 39.Bölge Edirne Eczacı Odası Başkanı Ecz. Gürkan KILIÇCIGİL ve yönetim kurulu üyelerinin katılımı ile 3 Haziran 2022 tarihinde program iyileştirme çalışmaları kapsamında toplantı düzenlendi.

Edirne Eczacı Odası toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıda 2022-2023 akademik yılında uygulanacak staj programı kapsamında uygulamaya yönelik yeni süreçler görüşüldü. Fakültemizde kalite süreçleri kapsamında yürütülen çalışmalar doğrultusunda eğitim programında gerçekleştirilen düzenlemeler içerisinde yer alan staj uygulamaları toplantıda detaylı olarak tartışılarak karşılıklı görüş birliğine varıldı.
Yeni dönemde ortak gerçekleştirilecek projeler konusunda görüş alışverişinde bulunuldu. Yeni uygulamaların hayırlı olmasını diler, iş birlikleri için 39. Bölge Edirne Eczacı Odasına teşekkür ederiz.
Bu içerik 05.07.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 379 kez okundu.