FAKÜLTEMİZDE 2022-2023 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ORYANTASYON PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Fakültemiz 2022-2023 Akademik Yılı Oryantasyon Programı kapsamında 1. sınıf öğrencilerimiz ile tanışma toplantısı 26 Eylül 2022 tarihinde düzenlendi.

Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Gülay ŞEREN, Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Serap YILMAZ ve akademisyenlerin katılımı ile Gazi Mustafa Kemal Atatürk Konferans Salonunda düzenlenen toplantıda, Dekanımız Prof. Dr. Gülay ŞEREN, üniversitemiz ve fakültemizi tanıtan bir sunum gerçekleştirerek lisans eğitim, öğretim ve sınav yönetmeliği, akademik danışmanlık sistemi, fakülte bilimsel ve sosyal etkinlikleri hakkında bilgi verdi.

Oryantasyon Programı Kapsamında, uluslararası öğrencilerimiz 27.09.2022 tarihinde, Gazi Mustafa Kemal Atatürk Konferans Salonunda, Fakültemiz Uluslararası öğrenci danışmanları Doç. Dr. Elvan BAKAR, Dr. Öğr. Üyesi Anıl YILMAZ, Dr. Öğr. Üyesi Habibe YILMAZ ve Arş. Gör. Dr. Ayça ÇEVİKELLİ YAKUT ile bir araya geldi. Öğrencilerimize, Fakültemiz Müfredat Programı, stajlar, değişim programları, Üniversitemiz Dış İlişkiler Araştırma ve Uygulama Merkezi, Uluslararası Öğrenci Birimi ve Edirne Göç İdaresi hakkında bilgiler verildi. Kendilerine ikamet durumları ile ilgili olarak dikkat etmeleri gereken konular, kimlik kartlarının ve e-posta adreslerinin temini hakkında bilgilendirme yapılarak merkezimizden temin edilen tanıtım katalogları dağıtıldı ve öğrencilerimizden gelen sorular cevaplandırıldı.

Oryantasyon Programının üçüncü günü, II. Bayezid Külliyesi ve Karaağaç Yerleşkesi Gezisi 28.09.2022 tarihinde düzenlendi. Osmanlı Döneminin önemli külliyelerinden biri olan ve Sultan II. Bayezid tarafından 1488 yılında Edirne'de yaptırılan külliyenin içinde yer alan Darüşşifa ve Tıp Medresesi, tarihimizin önemli bir eğitim ve sağlık kurumu olması açısından şehrimize yeni gelen 1. Sınıf öğrencilerine tanıtılarak Üniversitemizin önemli yerleşkelerinden Karaağaç Yerleşkesi ve Lozan Anıtı ziyaret edildi.

Fakültemiz Oryantasyon Programı kapsamında, 30 Eylül 2022 Cuma günü, saat 10.30'da ders müfredatında yer alan Staj I, Staj II, Staj III ve Staj IV uygulamalarına yönelik Staj Bilgilendirme Toplantısı, Staj Komisyonu üyelerinden Prof. Dr. Fatma KAYNAK ONURDAĞ, Doç. Dr. Suzan ÖKTEN, Arş. Gör. Alparslan Semih SALAN tarafından gerçekleştirildi. Aynı gün saat 11.30’da Fakültemiz bünyesindeki öğrenci topluluklarının tanıtım sunumları yapıldı. Topluluk Akademik Danışmanları, Topluluk Başkanları ve 1. Sınıf öğrencilerinin katıldığı toplantıda ETUPSA ve AKILCI İLAÇ VE ECZACILIK TOPLULUĞU’nun faaliyetlerinden bahsedilerek gelecek hedefleri sunuldu.

Fakültemiz 1. Sınıf öğrencilerine eğitim öğretim hayatlarında başarılar dileriz.

Ek Dosyalar
Ek Resimler
Bu içerik 13.10.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 276 kez okundu.