FAKÜLTEMİZDE 2023-2024 AKADEMİK YILININ SINIF TEMSİLCİLERİ İLE İLK TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

2023-2024 Akademik Yılının ilk Dekanlık-Sınıf Temsilcileri toplantısı 28/09/2023 tarihinde gerçekleştirildi.
Yeni dönem faaliyetlerinin değerlendirildiği toplantı çevrim içi olarak düzenlendi. Toplantıya Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Gülay ŞEREN, Dekan Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Serap YILMAZ ÖZGÜVEN, Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Doğan ERGİN, Fakülte Sekreteri Selma BİNER, 2.Sınıf Temsilcisi İnanç Özdemir, 3.Sınıf Temsilcisi Umut Utkuhan ANNAÇ, 4.Sınıf Temsilcisi Yusuf BALCIOĞLU ve 5.Sınıf Temsilcisi Sude ARSLAN katıldı. Toplantıda yeni akademik döneme ait çalışmalar değerlendirilerek karşılıklı görüş alış verişinde bulunuldu.
Bu içerik 28.09.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 68 kez okundu.