FAKÜLTEMİZDE 2023 YILI “YAYIN PLAKET ÖDÜLÜ”NÜ ALAN AKADEMİSYENLERE ÖDÜLLERİ 6. DÖNEM MEZUNİYET TÖRENİNDE TAKDİM EDİLDİ

Fakültemizin 6. Dönem Mezuniyet Töreni 23 Haziran 2023 tarihinde Balkan Kongre Merkezinde gerçekleştirildi. Mezuniyet törenine, Trakya Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Metin AYDOĞDU, Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Gülay ŞEREN, 39. Bölge Edirne Eczacı Odası Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, meslek örgütü temsilcileri, akademisyenler, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Törende araştırma çalışmaları kapsamında yayınladığı Web of Science makaleleri ile 2022 yılı birincisi olan ve “Yayın Başarı Plaket Ödülü”nü kazanan Fakültemiz öğretim üyesi Prof. Dr. Mehmet TEKİN’e plaketi Dekanımız Prof. Dr. Gülay ŞEREN tarafından takdim edildi.

Ayrıca bu yıl ilk kez verilen ve Araştırma Görevlileri arasında Web of Science makaleleri ile 2022 yılı birincisi olan ve “Yayın Başarı Plaket Ödülü”nü kazanan Arş. Gör. Dr. Gökben ŞAHİN plaketini Prof. Dr. Gülay ŞEREN’in elinden aldı.

Öğretim elemanlarımızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Bu içerik 26.06.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 52 kez okundu.