FAKÜLTEMİZDE İLK KEZ “YAYIN PLAKET ÖDÜLÜ” VERİLDİ

Fakültemizin 5. Dönem Mezuniyet Töreni 14 Haziran 2022 tarihinde Balkan Kongre Merkezinde gerçekleştirildi. Mezuniyet törenine, Trakya Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Osman Nuri HATİPOĞLU, Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Gülay ŞEREN, Arda Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Yeşim YEŞİLOĞLU, ilimizin meslek örgütü temsilcileri, akademisyenler, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Törende Fakültemiz bünyesinde 2020 ve 2021 yıllarında Web of Science kapsamında yayınladıkları makale sayıları ile birinci olan akademisyenlere plaketleri takdim edildi. Fakültemiz öğretim üyeleri Prof. Dr. Fatma Kaynak ONURDAĞ ile Doç. Dr. Suzan ÖKTEN, yayın başarı plaket ödüllerini Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Osman Nuri HATİPOĞLU’nun elinden aldı.
Öğretim Üyelerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Bu içerik 20.06.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 23 kez okundu.