Fakültemize 2020 Yılında Yerleşen 1. Sınıf Öğrencilerimiz ile Online Tanışma Toplantısı Gerçekleştirildi.

Fakültemiz Akılcı İlaç ve Eczacılık Topluluğu bu yıl pandemi sebebiyle yüz yüz yüze gerçekleştiremedikleri tanışma toplantılarını 4 Ekim 2020 Pazar günü ‘’Geleceğine Merhaba De’’ adı altında akademik danışmanları Dr. Öğr. Üyesi Çağlar DEMİRBAĞ’ın da katılımıyla online olarak gerçekleştirdi.                                                                                                        Tanışma toplantısında Fakültemizi yeni kazanan 1. Sınıf öğrencileri ile birlikte ders seçimi nasıl yapılır, öğrenci toplulukları nedir, toplulukların öğrencilik hayatındaki önemi, eczacılık ve Edirne’deki sosyal hayat gibi pek çok konuda sohbet ettiler ve onlardan gelen sorular yanıtladılar.
Bu içerik 20.10.2020 tarihinde yayınlandı ve toplam 323 kez okundu.