Fakültemize Yeni Kayıt Olan Öğrenciler, Oryantasyon Programı Kapsamında Akılcı İlaç ve Eczacılık Topluluğu ile Tanıştı.

Akılcı İlaç ve Eczacılık Topluluğu Oryantasyon programı kapsamında yeni fakülte öğrencileri ile buluştu.
Fakültemiz öğrenci topluluğu olan Akılcı İlaç ve Eczacılık Topluluğu 12 Ekim Perşembe günü saat 15.30'da oryantasyon programı kapsamında yeni fakülte öğrencileri ile buluştu. Program kapsamında hem yönetim ekibinin tanıtımı hem de görev ve sorumlulukları hakkında bilgi verildi ve sunumlar yapıldı. Ayrıca bu yıl topluluğumuz tarafından hazırlanacak olan Bekon eczacılık kongresi ile ilgili bilgilendirme yaptığımız oryantasyon programında yeni fakülte öğrencileri ile tanışma fırsatı yakalandı.
Bu içerik 17.10.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 123 kez okundu.