FAKÜLTEMİZİN 2023-2027 STRATEJİK PLANI DIŞ PAYDAŞLARIMIZIN KATILIMI İLE GERÇEKLEŞTİRİLEN TOPLANTIDA DEĞERLENDİRİLDİ

Fakültemizin Stratejik Plan Birim Çalışma Komisyonu tarafından iç ve dış paydaşların yazılı görüşlerinin de alınmasıyla hazırlanan 2023-2027 Stratejik Planın nihai durumu, 14 Nisan 2023 tarihinde dış paydaşların katılımı ile çevrim içi toplantıda değerlendirildi.

Microsoft Teams üzerinden gerçekleştirilen toplantıya Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Gülay ŞEREN, Dekan Yardımcıları Dr. Öğretim Üyesi Serap YILMAZ ve Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Doğan ERGİN, Stratejik Plan Birim Çalışma Komisyonu Üyelerinden Prof. Dr. Özlem DEMİRKIRAN, Fakülte Sekreteri Selma BİNER ve Dış Paydaş Komisyonu Üyelerinden Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Evren ALGIN YAPAR, Edirne Eczacı Odası Başkanı Ecz. Gürkan KILIÇCIGİL, Edirne Eczacı Odası Yönetim Kurulu Üyeleri Ecz. Özlem DİNÇER, Ecz. Murat SEZGİNER, Ecz. Ebru KALE, Ecz. Ceyda VARLI, T.Ü. Hastanesi Eczacısı Ecz. Çiğdem YAVAŞ, Serbest Eczacılar Ecz. Begüm BARAN, Endüstri Eczacıları Ecz. Beşir Sefa MUMAY ve Ecz. Meryem İrem KESDİ katılım sağladı.

Toplantıda Dekan Prof. Dr. Gülay ŞEREN, fakültenin kalite çalışmaları ve 2023-2027 Stratejik Planına dair bilgiler verdi. Katılımcıların plan hakkında görüş ve önerilerde bulunmasıyla Fakültemizin yeni dönem Stratejik Planı son halini aldı.

Fakültemizin 2023-2027 Stratejik Planının değerlendirildiği toplantıyı katılım ve katkıları ile onurlandıran tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz.
Ek Resimler
Bu içerik 17.04.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 453 kez okundu.