FAKÜLTEMİZİN 4. DÖNEM MEZUNLARINDAN ECZ. ÖMRÜM ERGÜVEN’İN ULUSLARARASI BAŞARISI

Fakültemizin 4. Dönem mezunlarından Ecz. Ömrüm ERGÜVEN, 30 Haziran 2022 tarihinde Uluslararası Eczacılık Federasyonu (FIP), “FIPWISE Rising Stars (Yükselen Yıldızlar” listesinde yer aldı.  Kadınları bilim ve eğitim alanında desteklemek için dünya genelinde, kendi alanında genç, başarılı ve fark yaratmış kadınların isimlerinin yer aldığı listede mezunumuz Ecz. Ömrüm Ergüven, iki kurulun değerlendirmesinden sonra listeye ismini yazdırmayı başardı. Bu listede yer alan İngiltere, Amerika, Kanada, Avustralya gibi ülkelerden yer alan 20 kadın eczacı arasında, ilk ve tek Türk kadın olma unvanını kazandı. Bu aşamadan sonra mezunumuzun hayat ve meslek hikayesi kurum tarafından tüm dünya ile paylaşılacaktır.

Sevgili mezunumuz Ecz. Ömrüm ERGÜVEN’i tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.
Bu içerik 06.07.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 289 kez okundu.