Farmafikir 7 - İnovasyon ve Fikir Yarışması Hakkında Duyuru

Pharmetic Girişimci Eczacılar Derneği olarak, mesleğimizin ve gençlerimizin geleceği konusunda gençlerimize şans vermek, inovasyon üretmeye teşvik etmek, hızla değişen mesleki olguları takip edebilmek, çağımızın gerekliliği olan teknoloji ve inovasyon konularını daha net bir şekilde ele alabilmek amacıyla toplamda altı kez tarafımızca düzenlenen “FarmaFikir – Geleceğin Eczacılığı ile İlgili İnovatif Yaklaşımlar İnovasyon ve Fikir Yarışması” bu yıl 7. kez düzenlenecektir.
16 Şubat 2024 ve 14 Nisan 2024 tarihleri arasında başvuruların yapılabileceği proje ve fikir yarışmasında, dereceye giren proje katılımcılarına para ödülü, staj ödülü ve mentörlük ödülü verilecektir.
Ödül töreni, 9 Mayıs 2024 tarihinde Ege Üniversitesi Eczacılık Fakültesi ev sahipliğinde yapılacaktır. Yarışma ile ilgili detaylı bilgi kitapçığı ekli dosyada ve afişler ise aşağıda yer almaktadır. İlgili proje yarışmasında, başvuru yapan öğrenci sayısına göre oransal olarak en fazla başvuru yapan eczacılık fakültesi tespit edilerek “2024 Yılı En İnovatif Eczacılık Fakültesi Ödülü” ile ödüllendirilecektir.
Ayrıca, fakültemize bağlı öğrenci toplulukları, yine bu öğrenci topluluklarına üye olup başvuru formunda bunu belirten öğrenciler arasından, en fazla sayıda üyesinin başvuru yapmış olduğu öğrenci topluluğuna da “2024 Yılı En İnovatif Eczacılık Öğrenci Topluluğu” ödülü sunulacaktır.
Bu bağlamda, 15 Şubat 2024 Perşembe günü saat 20:00-22:00 arasında online olarak yapılacak olan proje lansmanına öğrencilerimiz davetlidir.

Resim


Resim
Ek Dosyalar
Bu içerik 31.01.2024 tarihinde yayınlandı ve toplam 198 kez okundu.