“FARMAFİKİR–GELECEĞİN ECZACILIĞI İLE İLGİLİ İNOVATİF YAKLAŞIMLAR İNOVASYON VE FİKİR YARIŞMASI 2022” FİNALİNDE FAKÜLTEMİZ ÖĞRENCİLERİNİN BAŞARISI

Pharmetic Girişimci Eczacılar Derneği tarafından düzenlenen, eczacılık mesleğine ilişkin hızla değişen mesleki olguları takip edebilmek, çağın gerekliliği olan teknoloji ve inovasyon konularını daha net bir şekilde ele alabilmek amacıyla “FarmaFikir – Geleceğin Eczacılığı ile İlgili İnovatif Yaklaşımlar İnovasyon ve Fikir Yarışması” pandemi döneminin ardından 5. kez düzenlenmektedir.

Fakültemizden üç proje ekibi, Farmafikir 5 Geleceğin Eczacılığı ile İlgili İnovasyon ve Fikir Yarışması'nda finale kalma başarısı göstermişlerdir.

Finale kalan ekiplerdeki öğrencilerimizi tebrik ediyor, 10 Mayıs 2022’de Gazi Üniversitesi Eczacılık Fakültesi ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan final yarışmasındaki sunumlarında başarılar diliyoruz.

Resim

Bu içerik 09.05.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 772 kez okundu.