"Gebeliğe Bakışım Nasıl Olmalı?" Konulu Etkinlik Gerçekleştirildi.

Fakültemizden Eczacılık Öğrencileri Birliği (ETUPSA) ve Akılcı İlaç ve Eczacılık Topluluğu ile Genç Yeryüzü Doktorları Topluluğu ve Yoga ve Nefes Topluluğu tarafından ortak hazırlanan, gebelik sürecinin farklı noktalarına dikkat çekilen ve halktan ilgi gören "Gebeliğe Bakışım Nasıl Olmalı?" konulu etkinlik gerçekleştirildi.
Etkinlikte ,*Op. Dr. Furkan KAYABAŞOĞLU*, *CAMPALLE ekibinden Bebek Hemşiresi Betül BAĞÇEÇİ ve Hamile Yogası Eğitmeni Dila BAYRAK* "Gebelik Döneminde Bizi Neler Bekliyor?" başlığı altında konuşmuşlar, Klinik Eczacı *Emine KARATAŞ KOÇBERBER* Gebelikte İlaç Kullanımı’nı vaka örnekleri ile görtermiş ve *Nefize RAMADAN* ise Gebelikte Uygulamalı Yoga ve Nefes Eğitimi konusunda konuşarak katılımcıları bilgilendirmiştir.
Oturum sonrası katılımcılara konuşmacılarla konuşma imkanı  sunulmuş, konservatuar öğrencilerinin çello ve piyano gösterisi gerçekleştirilmiş ve hamilelik konusunda katılımcılar bilinçlendirilmiştir.
Bu içerik 01.10.2020 tarihinde yayınlandı ve toplam 923 kez okundu.