GENÇLERDEN ECDADA MEKTUP YARIŞMASI HAKKINDA DUYURU

        Gençlerin milli ve manevi duygularını canlı tutarak; tek devlet, tek bayrak, tek millet inancı ve idealini kazandırmak, tarih şuurunun toplumda yerleşmesini sağlamak, dilin doğru, etkin bir şekilde kullanılmasını teşvik ederek okuyan düşünen ve yazan gençliğin oluşmasına katkı sağlamak amacıyla Ecdadımız, (Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal ATATÜRK, Fatih Sultan MEHMET, Mehmet Akif ERSOY, Necip Fazıl Kısakürek, Nazım HİKMET, Hz Mevlana, Yunus EMRE) kurtuluş savaşı, Çanakkale-Malazgirt Zaferi konu başlıklarında "Gençlerden Ecdada Mektup Yarışması'nın 2. si  "düzenlenecektir.
       Söz konusu yarışmaya 14-29 yaşları arası gençlerimiz, 03 Ocak-28 Mart 2014 tarihleri arasında elektronik başvuru formunu doldurarak başvuracaklardır. Başvuru formuna ve yarışma afişine http://form.gsb.gov.tr/GenclerdenEcdadaMektup/ adresinden ulaşacaklardır.
        Elektronik ortamda Genel Müdürlüğümüze ulaşan mektuplar değerlendirilip 3 kategoride ( 1. Kategori: Ortaokul-Lise 2. Kategori: Üniversite 3. Kategori : Okumayan 14-29 yaş arası gençler) Her kategoride dereceye giren ilk 3 kişiye (1.Tablet Bilgayar ile Bakanlık Kitap Seti, 2. Akıllı Telefon ile Bakanlık Kitap Seti, 3. Bakanlık Kitap Seti Ödül) olarak verilecektir.
Bu içerik 28.01.2019 tarihinde yayınlandı ve toplam 515 kez okundu.