GENİŞLETİLMİŞ EĞİTİM PROGRAMI (GEP) HAZIRLAMA SÜREÇLERİ KONULU EĞİTİM SEMİNERİ DÜZENLENDİ

Fakültemizde yürütülen program geliştirme süreçleri kapsamında,  07.04.2022 tarihinde, saat 19.00'da çevrimiçi eğitim semineri düzenlendi. İstanbul Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Gül ÖZHAN tarafından verilen "Genişletilmiş Eğitim Programı (GEP) Hazırlama Süreçleri" eğitim seminerine,  İ.Ü. Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erdal CEVHER, Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Gülay ŞEREN, Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi A. Doğan ERGİN ve akademisyenler katıldı. Eczacılık Fakültelerinde sürdürülen EczÇEP ile ilgili kısa bilgilendirmenin ardından eğitim müfredatında GEP oluşturma basamaklarından bahseden Prof. Dr. Gül ÖZHAN süreç ile ilgili detaylı bir sunum gerçekleştirdi.
GEP süreç basamakları kapsamında, 1) Stratejik plan oluşturma 2) GEP’e yeni teknik yeterlilik ekleme 3) Teknik yeterliliklerin düzeylerinin kontrolü 4) Belirtke tablosu oluşturma 5) Eğitim programı-ÇEP uyum ölçeği 6) Eğitim yöntemi ve yaklaşımlarının detaylı olarak anlatıldığı eğitim semineri karşılıklı görüş alış verişleriyle tamamlandı.

Bu içerik 18.04.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 478 kez okundu.