ICF (International Coaching Federation) ÜYESİ PROFESYONEL KOÇ (ACC) BENGÜ BOYACIOĞLU’NUN DEKANIMIZA ZİYARETİ

ICF Üyesi ve Profesyonel Koç Bengü Boyacıoğlu,  3 Kasım 2021 tarihinde Dekanımız Prof. Dr. Gülay ŞEREN’i makamında ziyaret etti.
Profesyonel Koç Bengü BOYACIOĞLU’nun üye olduğu ICF Türkiye, 41500 akredite koçun bir araya gelmesini sağlayan ve koçluk mesleğinin küresel liderliğini üstlenmiş bulunan Uluslararası Koçluk Federasyonu ICF Global’in bir şubesi olarak 2005 yılında kurulmuş, 24 Aralık 2009 tarihinde ise Uluslararası Profesyonel Koçluk Derneği (UPDK/ICF Türkiye) ismiyle resmi kimliğine kavuşmuştur. Bengü BOYACIOĞLU, 2016’da KOÇLUK eğitimini ve devamında PRACTİCUM (ileri düzey koçluk eğitimi) ve DENGE MERKEZİNDEN NLP, TRANSAKSİYONEL ANALİZ ENSTİTÜSÜNDEN Temel ve İleri seviye TA eğitimlerini tamamlamıştır. Çalışmalarına Kariyer ve Ebeveyn Koçu olarak devam etmektedir.
Dekanımız Prof. Dr. Gülay ŞEREN ve Profesyonel Koç Bengü BOYACIOĞLU arasında karşılıklı görüş alış verişinde bulunularak gerçekleştirilecek toplantılarda fakültemiz öğrencilerinin başarılarını arttırmaya ve diğer hedeflerine yönelik eğitim ve çalışmalar açısından genel planlamalar yapıldı.

Resim
Bu içerik 08.11.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 315 kez okundu.