Kayıt Yenileme İşlemleri Hakkında Duyuru

Ders Kayıtları: 17 – 21 Eylül  2018 (Saat 23.59’a kadar)

Diğer Birimler Danışman Onayı: 17 – 23 Eylül 2018 (Saat 23.59’a kadar)

1-) Öğrenim süresini aşmayan Üniversitemiz Birinci Öğretim öğrencileri doğrudan Öğrenci Bilgi Sistemine girip ders seçimlerini yaparak kayıt yenileme işlemlerini gerçekleştirebilirler.

2-)Yabancı Uyruklu öğrenciler ile öğrenim süresini aşan Birinci Öğretim öğrencilerinin yukarıda belirtilen tarihler içinde kayıt yenileme işlemlerini yapabilmeleri için ilk önce öğrenci katkı payı veya öğrenim ücretini ING bankasının herhangi bir şubesine elden veyainternet bankacılığından (Mobil veya Bilgisayar) yatırmaları gerekmektedir.
Ayrıca 17-21 Eylül Tarihleri arasında Balkan Kongre Merkezinde ING Bankası hizmet verecektir.
(Eğer öğrenci katkı payı veya öğrenim ücretinizi sorunlular hesabına yatırmış iseniz, biriminiz öğrenci işleri bürosuna makbuzunuzu işletiniz.)

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Katkı Payı / Öğrenim Ücretleri için tıklayınız.

Kayıt Yenileme İle İlgili detaylı duyuru için tıklayınız.

Üniversite Seçmeli Derslerine ilişkin detaylı duyuru için tıklayınız.

2018-2019 Akademik Yılında ilk defa kayıt yenileme işlemi yapacak 1. sınıf öğrencilerimizin izleyeceği adımlar,

1.  Kullanıcı adı sekmesine öğrenci numaranızı, şifre kısmına T.C. Kimlik numaranızı yazarak Öğrenci Bilgi Sistemine Giriş yapınız.
  Öğrenci Bilgi Sitemi Giriş için tıklayınız.
2. Kayıtlanma sekmesini tıklayarak, Kayıt Yenileme kısmına geçiniz. Bu aşamada karşınıza sıralı alabileceğiniz dersler çıkacaktır. Aşağıda bulunan 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Ders Programındaki 1. sınıf sütununda bulunan 9 adet seçmeli dersi seçerek  kayıt sekmesini tıklayınız.
Bu içerik 19.09.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 958 kez okundu.