KONGRE BAŞKANLIĞINI FAKÜLTEMİZ ÖĞRETİM ÜYESİ PROF. DR. FATMA GÜNEŞ’İN YAPTIĞI 7. ULUSAL BOTANİK KONGRESİ ONLİNE OLARAK GERÇEŞLEŞTİRİLDİ.

Trakya Üniversitesi Eczacılık Fakültesi ve Anatolia Bilim Akademisi’nin birlikte düzenledikleri 7. Ulusal Botanik Kongresi, 9-11 Ekim 2020 tarihleri arasında on-line olarak gerçekleştirilmiştir. Teknik desteğin Anatolia Bilim Akademisi tarafından gerçekleştirildiği kongre oldukça başarılı bir şekilde tamamlanmıştır. Çağrılı konuşmacı, Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Biyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ersin KARABACAK “Üniversitelerde Canlı ve Kurutulmuş Bitki Müzeleri ve Toplumda Etkileri" adlı konuşması ile kongreye katkı sağlamıştır.5 oturumda 24 sözlü sunum yüksek katılımcı sayısı ile gerçekleştirilmiştir.  Ayrıca Fakültemizden bu yıl mezun olan öğrencimiz Ecz. Sümeyye Bozkurt da bu kongreye “Bazı Hiperakümülatör Bitkiler ve Özellikleri” konulu sunumu ile katılmıştır.

Bu içerik 12.10.2020 tarihinde yayınlandı ve toplam 652 kez okundu.