Öğrenci Topluluğumuz ETUPSA, "Afet Eczacılığı" Etkinliği Düzenledi.

Fakültemiz öğrenci topluluklarından ETUPSA, Afet ve Acil Durum Eczacılığı Derneği (ADEC) kurucu üyelerinden olan değerli hocamız Prof. Dr. Göknur Yalım AKTAY ve Dr. Ecz. Ahmet BARAN ile “Afet Eczacılığı” etkinliğini 27 Mart pazartesi günü online şekilde gerçekleştirmiştir.

Ülkemizde 6 Şubat 2023’te gerçekleşen deprem sonrasında tekrar gündeme gelen eczacının afet ve acil durumlardaki rolü üzerine değerli katılımcılarımızın gerçekleştirdikleri sunumlarında, afet ve acil durum eczacılığının geleceği, afet durumlarında eczacıya düşen görevler ve bölgede yaşanmış olan problemlerden bahsettiler. Etkinliğimiz öğrencilerimizin hocalarımıza sorularını yöneltmeleri ile devam etti.

Eczacı adayları ve eczacılarımızın afet konusunda bilinçlenmesi ve bilgilenmesi sayesinde bir daha böyle büyük acılar yaşamamayı temenni ederiz. Ülkemizin başı sağ olsun.

Bu içerik 03.04.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 105 kez okundu.