Öğrenci Topluluğumuz ETUPSA'dan Uzm. Ecz. Güzide Zehra DİŞLİ ile 'Eczanede Dijital Dönüşümler’ Etkinliği

Öğrenci Topluluğumuz ETUPSA, “Eczanede Dijital Dönüşümler” adlı etkinliğinde Sayın Uzm. Ecz. Güzide Zehra DİŞLİ YAZAR’ı ağırladı. Uzm. Ecz. Güzide Zehra DİŞLİ YAZAR, etkinlikte dijital dönüşüm sürecinde  sağlık sektörü nasıl etkilendi, dijital dünyanın jargonu nedir, dijitalizasyon ve dijital pazarlama farklı mıdır, yasalar ve etik kurallar çerçevesinde bu dönüşüm sürecinde eczacılar nelere dikkat etmeli, eczane eczacıları için dijital pazarlama gereklilikleri nelerdir, dijitalleşebilmek ve teknolojiyi kullanabilmek arasındaki farklar nelerdir, dijital sağlık okur yazarlığı nedir, eczacının bu süreçteki yeri ve konumu nedir, mesleki bilgimizi ve yetkinliklerimizi en doğru ve etik şekilde nasıl dijitalize edebiliriz, dijitalleşmek isteyenlerin yolculuğu nasıl olmalı ve nereden başlamalıdır, kişisel dijital dönüşüm stratejisi ne ve nasıl olmalı?, AVM/ ASM/ Semt/ Hastane Eczane modellerine göre farklı mıdır?  gibi sorulara yanıt verirken Whatsapp, Facebook, Instagram, TikTok ve diğer platformarı anlatıp sosyal medyayı etkili kullanabilmek ve organik takipçi kazanma yolları hakkındaki tavsiyelerini bizlere aktardı. Sayın Uzm. Ecz. Güzide Zehra DİŞLİ YAZAR’a katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Bu içerik 22.12.2020 tarihinde yayınlandı ve toplam 281 kez okundu.