Öğrenci Topluluğumuz ETUPSA Trakya Üniversitesi Uzunköprü Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu'nda Hap Bilgiler "Bilinçli İlaç Kullanımı" üzerine bir sunum gerçekleştirdi.

ETUPSA, 15 Aralık 2021 çarşamba günü Trakya Üniversitesi Uzunköprü Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu'nda Hap Bilgiler "Bilinçli İlaç Kullanımı" üzerine bir sunum gerçekleştirdi. Halk sağlığı ekibinin saha çalışmaları kapsamında gerçekleştirdiği bu etkinlikte ilaçların nasıl kullanılması gerektiğine, doğru bilinen yanlışlara, bilinçsizce ilaç tüketiminin sonuçlarının neler olabileceğine değinildi.
Sunumun katılan herkese yararlı olduğunu umuyor ve başta Erdinç DİNÇSOY hocamız olmak üzere Uzunköprü Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu'ndaki sunuma katılan tüm hocalara ve öğrencilere teşekkür ediyoruz.
Bu içerik 21.12.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 218 kez okundu.