Öğrenci Topluluğumuz ETUPSA ve ESN Trakya Ekibinden Arş. Gör. Gözde YENİCE ÇAKMAK, Eczacı Visa GJİNİ ve Eczacı İzel ŞAHİN ile ‘Erasmus Kapsamında Öğrenci Değişimi ve Yurt Dışı Stajı Etkinliği’

Öğrenci Topluluğumuz ETUPSA, “ERASMUS KAPSAMINDA ÖĞRENCİ DEĞİŞİMİ VE YURT DIŞI STAJI” adlı etkinliğinde Arş. Gör. Gözde YENİCE ÇAKMAK, Ecz. Vesa GJİNİ ve Ecz. İzel ŞAHİN’i ağırladı. Etkinlik kapsamında öğrencilerimiz için "Erasmus nedir ve Erasmus’a kimler gidebilir,yurt dışındaki eğitim programları nasıl ve Türkiye’deki aldığımız derslere denk midir, Erasmus’a hangi ülkelere gidebilirsiniz ,yurt dışı lisans yüksek lisans ve staj imkanları nelerdir, pasaport vize ve yurt dışındaki işlemler nasıl halledilebilir, Erasmus’a gitmek için en uygun sınıf hangisidir" gibi sorulara açıklık getiren Arş. Gör. Gözde YENİCE ÇAKMAK, Ecz. Vesa GJİNİ ve Ecz. İzel ŞAHİN’e katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Bu içerik 15.01.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 366 kez okundu.