Öğrencilerimiz ESKON 2018 Ulusal Eczacılık Kongresi'nde Bildirilerini Sundular.

Trakya Üniversitesi Eczacılık Fakültesi öğrencileri, 14-16 Aralık 2018 tarihleri arasında düzenlenen Eskişehir'de düzenlenen ESKON 2018 Ulusal Eczacılık Kongresi isimli kongreye katılarak poster sunumlarını gerçekleştirdiler.
Sunulan toplam 12 posterden 5'inin, Trakya Üniversitesi Eczacılık Fakültesi öğrencilerine ait olduğu kongrede, 4. sınıf öğrencileri Elis KAPLAN ve Selin YILDIRIM "Bakır Peptitin Kozmesötik Olarak Değerlendirilmesi"; 4. sınıf öğrencisi Bahadır TOPAL ve 3. sınıf öğrencisi Furkan Çağatay İLSAY "Elektronik Sigaranın Toksisitesi"; 4. sınıf öğrencisi Beşir Sefa MUMAY ve 3. sınıf öğrencisi Ömrüm ERGÜVEN "Eczacı Memnuniyet Anketi Projesi ve Proje Sonuçları"; 2. sınıf öğrencileri Hilal KAYA ve Sena OĞUZAY "Bacillus Anthacis'in Biyolojik Silah Olarak Kullanılması"; 2. sınıf öğrencileri Serra CENGİZ ve Şevval ŞENER ise "Zayıflama İlaçlarının Toksisitesi" isimli poster çalışmalarını sundular.
Bu içerik 18.12.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 1047 kez okundu.