Öğretim Üyemiz Prof. Dr. Elvan BAKAR’ın Başarısı

Fakültemiz öğretim üyesi Prof. Dr. Elvan BAKAR’ın Danışmanlığını üstendiği Fen Bilimleri Enstitüsü Biyoteknoloji ve Genetik AD mezunu Dr. Nebiye Pelin TÜRKER’in ‘Deneysel Meme Tümörü Modeline Bağlı Gelişen Karaciğer Metastazında Gliko-Gen İfadelerinin ve Glikoprotein Yapılarının Belirlenmesi ve Biyobelirteç Potansiyellerinin Araştırılması’ başlıklı Doktora Tezi, Fen Bilimleri Enstitüsü tarafından düzenlenen “En İyi Tez Ödülleri” kapsamında 2023 yılı başarı ödülüne layık görülmüştür. Trakya Üniversitesi Rektörlüğünde gerçekleştirilen ve Fen Bilimleri Enstitüsü tarafından düzenlenen “En İyi Tez Ödülleri” töreninde Prof. Dr. Elvan BAKAR ve Dr. Nebiye Pelin TÜRKER’e teşekkür belgeleri, Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu ve Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Özlem Çetin Erdoğan tarafından takdim edildi.

Bu içerik 05.04.2024 tarihinde yayınlandı ve toplam 218 kez okundu.