PROF. DR. FATMA GÜNEŞ'İN KONGRE BAŞKANI OLDUĞU 8.ULUSAL BOTANİK KONGRESİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Trakya Üniversitesi ve Marmara Üniversitesi işbirliği, "Anatoila Bilim Akademisi" ve "Nobel Bilim Araştırma Derneği"nin destekleriyle hazırlanan, "8. ULUSAL BOTANİK KONGRESİ" 23 Ekim 2021 Cumartesi günü toplam 48 sözlü bildiri, 72 yazar ve 4 çağrılı konuşmacının katılımlarıyla başarılı bir şekilde gerçekleştirilmiştir. Fakültemiz öğretim üyesi Prof. Dr. Fatma GÜNEŞ'inde katılım sağladığı kongrede, Türkiye'de botanik alanında yapılan bilimsel çalışmalar, "Resimli Türkiye Florası" yazım aşamaları, ulusal ve uluslararası yürütülen botanik alanında ki projeler, Milli Botanik Bahçesi ve Milli Herbaryumunun Kurulumu gibi ulusal botanik bilimini ilgilendiren konular hakkında bilgi paylaşımları gerçekleştirilmiştir.
Bu içerik 04.11.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 367 kez okundu.