SİVAS CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK ÖĞRENCİLERİ KONGRESİ (CÜSKON2024)

Kongreye Davet:

Değerli Öğrenci Arkadaşlar,

Cumhuriyetimizin 100.Yılı ve Üniversitemizin 50. Yılı’nda büyük bir mutluluk ve gururla kurulan topluluğumuz, sağlık bilimleri ile ilgili alanlarda eğitim alan tüm öğrencilere hitaben “Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Öğrencileri Topluluğu(CÜSÖT)” adıyla hizmet vermektedir.

Sağlık Bilimleri ile ilgili alanlarda eğitim alan,

• TIP, Diş Hekimliği, Eczacılık, Veterinerlik, Sağlık Bilimleri ve Fen Fakültelerinin ilgili bölümleri
  • Sağlık Yüksek Okulları
  • Sağlık Bilimleri Enstitüleri
  • Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulları öğrencileri kongreye katılabilecektir.

Kongreye hem poster hem de sözlü sunum yapmak üzere katılabileceğiniz gibi bildiri sunmadan dinleyici olarak da katılabilirsiniz. Kongremizde yukarıdaki alanlardan her birinde ayrıca güncel mesleki konularla ilgili panel oturumları düzenlenecektir.

En iyi Poster ve Sözlü sunum yapan 3 er öğrenciye ödül ve plaket takdimi yapılacaktır. Kongreye katılan her öğrenciye katılım sertifikası düzenlenecektir.

Kongre ile ilgili tüm bilgilere aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

26 Şubat 2024: Özet Bildiri Gönderme Başlangıç Tarihi

12 Mayıs 2024: Özet Bildiri Gönderme Son Tarih

23 Mayıs 2024: Kongre Tarihi

Düzenleme Kurulu Akademik Başkanı

Prof.Dr. Halil İbrahim ULUSOY

Düzenleme Kurulu Öğrenci Başkanları

Şeyda ADAŞ (Eczacılık Fakültesi Öğrencisi)

Tunahan ÇATAL (TIP Fakültesi Öğrencisi)

Süleyman MERT ÖZBEY (Sağlık Bilimleri Fakültesi Öğrencisi)

Bu içerik 16.04.2024 tarihinde yayınlandı ve toplam 81 kez okundu.