Tekirdağ ve Edirne'den Ortaokul ve Lise Öğrencileri Eczacılık Fakültesini Ziyaret Etti.

Yükseköğretim Kurumları Sınavı öncesi bölüm tercihi yapacak olan öğrencilerin bilgilendirilmesi amacıyla, 1 Aralık 2023 Cuma günü Tekirdağ/Çorlu Arif Nihat Asya Anadolu Lisesi, Özel Edirne Koleji Anadolu Lisesi öğrencileri ve eczacılık mesleğini tanımak isteyen Keşan Bilim ve Sanat Merkezinden 5., 6., 7. ve 8. sınıf öğrencileri, üniversitemiz Eczacılık Fakültesini ziyaret etti.
Ziyaret kapsamında, fakültemiz beş yıllık lisans eğitimi ve eczacılık mesleği hakkında öğrencilere bilgi verildi. Ayrıca, fakülte çalışma alanları ve laboratuvarları da ziyaret edilerek, öğrencilerin fakülte hakkında merak ettikleri sorular yanıtlandı.
Bu içerik 04.12.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 113 kez okundu.