TRAKYA İLAÇ VE BİYOMEDİKAL SEKTÖRÜ – ÜNİVERSİTE BULUŞMASI TOPLANTISI YAPILDI.

Tekirdağ Kamu-Üniversite-Sanayi İşbirliği (KÜSİ) Planlama ve Geliştirme Kurulunun 2016 yılı 2.toplantısında almış olduğu karar doğrultusunda ‘’Trakya İlaç ve Biyomedikal Sektörü-Üniversite Buluşması’’ toplantısı yapıldı.
25 Ekim 2017 günü saat 11:00-17:00 aralığında gerçekleşen toplantıya Tekirdağ Valisi Sayın Mehmet CEYLAN, Kapaklı Kaymakamı Mehmet YÜZER, İl Müdürü Fahrettin AKÇAL, İstanbul Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erdal CEVHER, Trakya Üniversitesi Dekan V. Prof. Dr. Gülay ŞEREN, NKÜ Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Burhan TURGUT, Çerkezköy TSO Başkanı Süleyman KUZOVA, Sağlık İl Müdürü Mustafa DÖNMEZ, KOSGEB İl Müdürü Tolga ERKAN, KÜSİ İl Temsilcisi Prof. Dr. Bülent EKER Edirne ve Kırklareli Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürleri Salih AKBULUT,Muzaffer ALGÜL, TSE ve Trakya Kalkınma Ajansı yetkilileri, İstanbul,Trakya Üniversiteleri Eczacılık Fakülteleri ile NKÜ Tıp, Veterinerlik Fakülteleri ile Mühendislik Fakültelerinin, Biyoloji ve Biyomedikal Mühendisliği bölümlerinden 35 Akademisyen ve 29 firma temsilcisinin katılımıyla gerçekleşti.
Toplantıda firmalar ve Akademisyenlerin çalışma alanları, birlikte yapabilecekleri ortak çalışmalar değerlendirildi.
Bu içerik 10.12.2020 tarihinde yayınlandı ve toplam 966 kez okundu.