TRAKYA ÜNİVERSİTESİ ECZACILIK FAKÜLTESİ VE EĞİTİM FAKÜLTESİ İŞBİRLİĞİNDE ÖĞRETİM ELEMANLARINA YÖNELİK “EĞİTİCİLERİN EĞİTİMİ WEBİNAR PROGRAMI” DÜZENLENDİ

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı’nın, yaşanan COVID-19 salgını nedeniyle eğitim ve öğretim süreçlerinin kesintiye uğramadan sağlıklı bir şekilde yürütülebilmesi için aldığı uzaktan eğitim kararının ardından, Trakya Üniversitesi Eczacılık Fakültesi öğretim elemanlarının uzaktan eğitim uygulamalarını desteklemek amacıyla “Eğiticilerin Eğitimi Webinar Programı” gerçekleştirildi.

Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Bölümü tarafından, Eczacılık Fakültesi öğretim elemanlarına yönelik olarak gerçekleştirilen çalışma kapsamında, üç oturumlu webinar düzenlendi.
 
Webinar ekinlikleri kapsamında;
Arş. Gör. Dr. Şenay OZAN LEYMUN tarafından “Uzaktan Eğitimde Materyal Tasarımı ve Kullanımı”,
Arş. Gör. Dr. Can MIHCI tarafından “Uzaktan Eğitimde Online Test Hazırlama”, konularında  eğitimler  gerçekleştirdi.
 

Webinar konuları doğrultusunda, Eczacılık Fakültesi öğretim elemanlarına, uzaktan eğitim süreçlerinin etkin kullanımına yönelik pratik öneriler verildi, uygulamalar gerçekleştirildi. İlk etabı başarı ile tamamlanan ve üç oturumda gerçekleştirilen “Eğiticilerin Eğitimi” programının ikinci etabına Ağustos ayında devam edilmesi planlandı. Desteklerinden dolayı Eğitim Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Sevinç SAKARYA MADEN’e ve eğitimleri gerçekleştiren Arş. Gör. Dr. Şenay OZAN LEYMUN ile Arş. Gör. Dr. Can MIHCI’ya teşekkür ederiz.
 
Ek Resimler
Bu içerik 01.07.2020 tarihinde yayınlandı ve toplam 575 kez okundu.