TRAKYA ÜNİVERSİTESİ ECZACILIK FAKÜLTESİ VE EĞİTİM FAKÜLTESİ İŞBİRLİĞİNDE ÖĞRETİM ELEMANLARINA YÖNELİK DÜZENLENEN “EĞİTİCİLERİN EĞİTİMİ WEBİNAR PROGRAMI” KATILIM BELGELERİ TAKDİM EDİLDİ.

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı’nın, yaşanan COVID-19 salgını nedeniyle eğitim ve öğretim süreçlerinin kesintiye uğramadan sağlıklı bir şekilde yürütülebilmesi için aldığı uzaktan eğitim kararının ardından, Trakya Üniversitesi Eczacılık Fakültesi öğretim elemanlarının uzaktan eğitim uygulamalarını desteklemek amacıyla “Eğiticilerin Eğitimi Webinar Programı” gerçekleştirildi. Programa katılan öğretim elemanlarına katılım belgeleri Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sevinç MADEN ve Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Gülay ŞEREN tarafından takdim edildi.
Bu içerik 13.08.2020 tarihinde yayınlandı ve toplam 482 kez okundu.